Holtus Zeilkampen is geen doorsnee zeilschool. Bij dit zomerkamp wordt er in de ochtend vaak gezeild, terwijl er ‘s middags ook tal van andere zomerse activiteiten zijn: picknicken, voetballen, waterpolo, surfen, kano├źn en zelfs waterski├źn achter de motorboot komen langs tijdens de week. En dat alles op ons eigen Holtus eiland, in de Loosdrechtse Plassen midden in Nederland.

Zomerse zonsondergang tijdens het zeilen

Zomerse zonsondergang tijdens het zeilen

Holtus biedt zomerkampen met een heel eigen karakter. Veel deelnemers komen dan ook ieder jaar weer terug “thuis” op hun eiland. Tijdens deze vakantieweek zul je goed leren zeilen van goede instructeurs die vaak uit eigen kweek komen. Dat klopt: je kan zelfs je zeildiploma halen en zelf zeilinstructeur worden. Maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat we samen een geweldige week hebben! Plezier staat bij Holtus Zeilkampen voorop.

Onze zomerkampen zijn goedkoop, dankzij vrijwilligers. Iedereen bij onze stichting is een vrijwilliger, van bestuur tot instructeur, en van kok tot hoofdleiding. Dat doen we allemaal met veel plezier en vaak al vele jaren. Dit maakt het ook mogelijk om het heel betaalbaar – of zelfs goedkoop – te houden: slechts 205 euro voor een hele week!

Kom dus genieten van een heerlijk zomerkamp met leeftijdsgenoten van 12 tot 17 jaar: schrijf je nu in!